Informaţii Generale

        Vizitarea și folosirea site-ului www.brandsforkids.ro, precum și comandarea Produselor de pe acesta, implică acceptarea Condițiilor de Utilizare ce vor fi detaliate mai jos și care se aplică tuturor vânzărilor efectuate prin intermediul site-ului. Se recomandă citirea cu atenție a acestor Termeni și Condiții.

www.brandsforkids.ro

este administrat de

S.C. SO&SO 2000 IMPEX SRL

Șos. Mihai Bravu, nr. 2, sector 2, București

înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/7124/2000, CIF RO 13241132

 

        Vă informăm că ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni si Condiții, precum și orice modificări ale site-ului www.brandsforkids.ro fără o notificare prealabilă. Pe site-ul nostru veți găsi mereu varianta actualizată și data ultimei actualizări.

 

DATE DE CONTACT

        S.C. SO&SO 2000 IMPEX SRL

        Sos. Mihai Bravu, nr. 2, sector 2, București

        0723.413.644

        contact@brandsforkids.ro

        brandsforkids.ro/home/contact

 

1. Elemente definitorii

 

 • Cumpărător – persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.
 • Vânzător – societatea comercială S.C. SO&SO 2000 IMPEX SRL , având sediul social în București, Șos. Mihai Bravu, nr. 2, sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/7124/2000, CIF RO 13241132.
 • Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.
 • Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii, obligânduse să facă plata acestora.
 • Utilizator – orice persoană fizică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.
 • Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator / Client / Cumpărător poate adăuga Conținut pe Site. Nickname-ul este asociat informațiilor din Site ale Utilizatorului / Clientului / Cumpărătorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.
 • Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site ( Comenzi, Facturi fiscale, Garanții bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.
 • Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste. cu Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.
 • Site – magazinul online gazduit la adresa web brandsforkids.ro si subdomeniile acestuia.
 • Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
 • Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.Document – prezentele Termene si Conditii.
 • Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.
 • Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Fashion Days, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
 • Drepturi de Proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
 • Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

2. Documente contractuale

 

        Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 • Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 • Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

        Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

        Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual brandsforkids.ro.

        Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

 

3. Obligațiile utilizatorului siteului

 

3.1 Datele Personale

 • Pentru a putea cumpăra Produsele noastre, trebuie sa introduci datele tale personale pe site-ul nostru: Nume, Prenume, Adresa (pentru livrare), Număr de Telefon, Adresa de email.
 • Pentru a plasă o Comanda, declari ca vei furniza informații reale, corecte, actuale si complete. In situația in care consideram ca aceasta obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a-ți bloca accesul la utilizarea serviciilor noastre, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.
 • In cazul in care nu dorești să ne furnizezi Informații personale, nu vei putea cumpăra Produse din magazinul nostru / nu vei putea utiliza anumite servicii de pe site.

3.2 Restricții Generale pentru Membri

 1. Numele de utilizator și Parola pentru brandsforkids.ro nu pot fi comunicate nici unei alte persoane. Prin utilizarea lor și a acestui site, considerăm, in mod valabil, ca ești intru totul responsabil de orice utilizare a lor, precum și de eventualele consecințe generate de utilizarea improprie.
 2. De asemenea, ai obligația de a ne anunța in scris in legătură cu orice utilizare improprie a Numelui de utilizator și a Parolei, caz in care, la cerere, îți vom aloca un nou nume de utilizator și o parolă nouă (cu excepția divulgării din partea ta, caz in care ne rezervăm dreptul de a refuza acest lucru).
 3. In utilizarea Brandsforkids.ro, nu ai dreptul:
 • să ne furnizezi Informații inexacte sau incomplete;
 • să folosești site-ul in scopuri ilegale / contrare legii si acestor Termeni si Condiții;
 • să furi identitatea altei persoane;
 • să distribui orice software / programe care pot afecta funcționarea hardware / software a site-ului;
 • să colectezi / stochezi date cu caracter personal ale altor utilizatori;
 • să manifești orice comportament care împiedică alte persoane să utilizeze acest site.
 1. Te informăm că orice tentativă de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a interveni in vreun fel pe server, va fi considerată frauda împotriva securității site-ului, și va face obiectul unei plângeri penale.

 

4. Preț și modalități de plată

 

4.1. Prețurile prezentate includ TVA 19%.

4.2. Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se adaugă și costurile de livrare.

4.3. Plata produselor se efectuează în numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/debit card la plasarea comenzii online.

4.4. Plata pentru produsele comandate prin intermediul magazinului online se va face la livrarea produselor sau în momentul plasării comenzii, în cazul plăţii cu cardul.

4.5. Cumpărătorul va achita contravaloarea comenzii în numerar, integral, la primirea coletului, reprezentantului firmei de curierat care livrează comanda. Plata cu cardul se face prin intermediul procesatorului de plăţi LibraPay .

4.6. În cazul în care comanda este plătită online cu cardul iar clientul cere anularea comenzii sau Brands for Kids nu poate onora comanda datorită lipsei stocului sau din orice alt motiv, returnarea banilor se va efectua către client în contul din care a fost facută plata inițial.

 

Modalitățile de plată puse la dispoziția clienților sunt următoarele:

 • Ramburs ( plata numerar la curier )
 • Plata online LibraPay ( Visa/Mastercard )

 

Dacă întâmpinați probleme referitoare la comenzi, vă punem la dispoziție adresa de e-mail contact@brandsforkids.ro sau la numărul de telefon 0723413644 pentru a ne contacta cu informații specifice în vederea soluționării acestor probleme. Răspundem sesizărilor prin e-mail în maxim 24 de ore.

 

5. Livrarea

 

5.1 Livrarea produselor comandate va fi făcută prin intermediul companiei de curierat FanCourier, la adresa menționată în momentul plasării comenzii.

5.2 Livrarea normală pe teritoriul României, se va efectua în termen de 2-5 zile lucrătoare de la recepționarea comenzii. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 350 RON se va percepe o taxă de livrare de aproximativ 20 – 40 RON, în funcție de adresa de livrare.

5.3 În cazul în care comanda Dvs. conține mai multe produse, este posibil ca acestea să fie livrate în mai multe tranşe. În asemenea situații, Brands for Kids va factura costurile de livrare o singura dată.

5.4 Te informăm ca termenul de livrare poate fii modificat din motive independente de voința noastră, in cazuri excepționale, sau in cazuri de forță majora. Cumpărătorul are dreptul sa fie informat, precum si sa renunțe la Comanda, daca nu este de acord cu noul Termen de livrare comunicat de Vânzător (cu excepția cazurilor de forță majora, când se aplica regulile specifice).

5.5 Personalul nostru procesează Comenzile plasate in zilele nelucrătoare (zile libere sau sărbători legale), in ziua lucrătoare următoare. In acest caz, Termenul de livrare se va calcula in mod corespunzător.

5.6 Mesajul tău personal, cum ar fi detalii speciale de livrare, un anumit interval orar, adresa sau puncte de reper, etc. vor fi indicate la rubrica Lasă-ne un mesaj, înainte de finalizarea Comenzii.

5.7 Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei / de către un reprezentant al companiei / organizației Tale.

5.8 In cazul in care nu vei fi găsit la data comunicata pentru Livrare, Produsele comandate se păstrează pentru un timp de 2 zile lucrătoare, data la care se va face o noua tentativa de livrare. Daca nici de aceasta data livrarea nu se poate efectua, Comanda va fi anulată. In acest caz, precum si in cazul in care Comanda nu se poate livra din cauza furnizării de date de contact / livrare eronate, atât cheltuielile cauzate de depozitare / expedierea tur-retur, cat si comisioanele legate de returnarea contravalorii Produsului, daca este cazul, vor fi achitate de către Cumpărător.

5.9 Produsele se livrează in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre Produsele comandate nu se mai afla pe stoc, vei fi informat in acest sens, precum si cu privire la proxima data la care acesta va fi disponibil, in momentul plasării Comenzii.

* Vă informăm ca puteți, de asemenea, să vă ridicați Produsele direct din magazinul nostru din Bucuresti Mall cu zero cost, de Luni pana Duminica, de la 10 AM la 10 PM.

 • Adresa: București Mall, etaj 2, Calea Vitan 55-59, București, 031282
 • Telefon: 0723 413 644
 • Email: contact@brandsforkids.ro
 • brandsforkids.ro/home/contact

 

6. Primirea comenzilor și înlocuirea produselor

 

6.1 Produsele vor fi livrate personal la adresa menționată în comandă, între orele 09:00- 17:00 în zilele lucrătoare. Reprezentantul firmei de curierat va încerca să contacteze telefonic cumpărătorul în prealabil. În cazul în care coletul nu este preluat, personalul firmei de curierat va lăsa o înștiințare, după care va încerca să efectueze livrarea din nou.Vom oferi întotdeauna toate informațiile primite de la Dvs. în legătură cu adresa specificată pentru livrare și orice alte mențiuni făcute în momentul plasării comenzii, însă nu putem verifica dacă acestea sunt întotdeauna luate în considerare.

6.2 În cazul în care și a doua tentativă de livrare eșuează din cauza Cumpărătorului, costul celei de-a doua livrări va fi suportat tot de acesta.

6.3 După primirea comenzii, cumpărătorul va verifica fiecare articol conținut în colet şi se va asigura că produsele corespund celor indicate pe factură și comenzii plasate. În cazul în care nu exista formularul de retur, factura produsului sau se observă orice nereguli, cumpărătorul va contacta imediat departamentul de Relații Clienți pentru soluționarea acestora.

6.4  După aceasta verificare nu vom mai putea accepta reclamații referitoare la comenzi incomplete.

6.5 În cazul în care produsele sunt avariate iar acest lucru a intervenit înaintea preluării comenzii sau pe parcursul livrării, Cumpărătorul va notifica departamentul de Relații Clienți la adresa contact@brandsforkids.ro în maxim 24 de ore de la recepționarea coletului. În asemenea situații, Brands for Kids  va înlocui produsele defecte sau va oferi un discount din prețul acestora, la cererea Cumpărătorului.

6.6 Dacă mărimea produselor comandate nu este bună, Cumpărătorul va înștiința departamentul de Relații Clienți la adresa contact@brandsforkids.ro , menționând acest aspect. În asemenea situații, Brands for Kids va comunica procedura de retur și va înlocui produsul într-un interval de 10 – 14 zile lucrătoare, iar costurile de livrare vor fi suportate de către Cumpărător. Forumularul necesar poate fi downloadat aici:

Formular pentru retur [doc], [pdf]

 

7. Garanție

 

        Brands for Kids acordă o perioadă de Garanție pentru produsele comercializate prin intermediul Magazinului Online, în conformitate cu prevederile legale. Garanția comercială acordată de  Brands for Kids este de 30 de zile din momentul recepționării produsului. Toate detaliile cu privire la Termenii de acordare a Garanției sunt menționate pentru fiecare produs în parte. Pentru aplicarea Garanției sunt necesare factura de cumpărare și Certificatul de garanție în original sau copii ale acestora. Orice sesizări cu privire la calitatea produselor pe perioada valabilității Garanției vor fi adresate departamentului de Relatii Clienți.

Formularul necesar poate fi downloadat de aici (link)

 

 

8. Politica de retur

 

        Potrivit dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. În termenul precizat mai sus, Cumpărătorul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris, şi poate returna produsul numai dacă acesta este în condiții perfecte pentru a putea fi revândut ca produs nou. Cumpărătorul trebuie să informeze departamentul de Relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să retuneze produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost trasnmis clientului, împreună cu formularul de mai jos. Brands for Kids va returna contravaloarea produsului/produselor repective în contul indicat de Cumpărător în formularul de retur, într-un termen maxim de 30 de zile de la primirea produsului returnat de cumpărător. Contravaloarea produselor nu se va returna in magazine ci doar in contul indicat de client in formularul de retur. 

        Puteți schimba produsul în magazinul Brands for Kids din Bucuresti Mall. Nu puteti solicita returnarea banilor în magazin! Pentru returnarea sumei sau schimbul produselor/mărimii (în cazul imposibilității de a ajunge în magazinul noastre pentru schimb), vă rugăm să respectați următoarea procedură de retur, va trebui să trimiteți produsul pe care doriți să îl returnați la următoarea adresă:

 

BRANDS FOR KIDS ROMÂNIA

București Mall, Calea Vitan 55-59, Sector 3, București 031282

Etaj 2

Tel: 0723 413 644

 

        Formularul de denunțare unilaterală a contractului (dreapta) trebuie trimis la adresa menționată mai sus împreună cu produsul, factura în original și certificatul de garanție. Produsele trebuie să fie în stare perfectă și nepurtate (excepții făcând produsele returnate la garanție). Imediat ce primim produsul și formularul dvs. vă vom informa despre sosirea acestuia și începerea procedurilor conform acțiunilor solicitate de către dvs. Costurile livrarii vor fi suportate de client .

        Pentru mai multe detalii despre returnarea produselor vă rugăm să citiți rubrica TERMENI ȘI CONDIȚII. Returnarea sumei și schimbul de produs/mărime se vor efectua în maxim 14 de zile de la primirea coletului la adresa menționată mai sus.

        În cazul în care doriti să trimiteți un produs la garanție, vă rugăm să ne apelați la numărul 0723 413 644 sau să trimiteți un e-mail la adresa contact@brandsforkids.ro.

* Coletele fără formular vor fi tratate ca refuz!

* Produsele trebuie trimise doar prin intermediul unei firme de curierat, exceptând Poșta Română!

* Coletele trebuie trimise doar la adresa menționată mai sus. În caz contrar, coletele se vor întoarce la expeditor.

 

Formular pentru retur [doc], [pdf]

 

9. Date cu caracter personal

 

        Informatiile utilizatorilor site-ului www.brandsforkids.ro  sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

        Pe site-ul www.brandsforkids.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Vanzatorul SO&SO 2000 IMPEX SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

        Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

SECURITATE DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

 

        Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

        Vanzatorul garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date  exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.brandsforkids.ro ,ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

        Site-ul www.brandsforkids.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de “bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-uluiwww.brandsforkids.ro, Vanzatorul nu-si asuma nici o responsabilitate.

 

10. Politica de confidențialitate

 

10.1 Brands for Kids este inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), prin mijloace mixte (prin mijloace electronice si manuale), numai cu consimtamantul expres al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • preluarea si executarea comenzii Clientului si orice are legatura cu aceasta;
 • asigurarea accesului la serviciile si produsele prezentate pe Site;
 • trimiterea de newslettere si/sau comunicari electronice
 • asigurarea relatiei cu Clientul;

10.2 Prin furnizarea informatiilor sale, fiecare Client isi exprima consimtamantul in sensul colectarii si prelucrarii datelor sale cu caracter personal de catre Furnizor, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 si a Legii 506/ 2004.

10.3 Conform art. 3 alin. (3), Furnizorul:

 • garanteaza ca datele cu caracter personal pot fi accesate numai de persoane autorizate, in scopurile autorizate de lege;
 • garanteaza ca protejeaza datele cu caracter personal stocate sau transmise impotriva distrugerii accidentale ori ilicite, impotriva pierderii sau deteriorarii accidentale si impotriva stocarii, prelucrarii, accesarii ori divulgarii ilicite;
 • garanteaza ca asigura punerea in aplicare a politicii de securitate elaborate de furnizor

10.4 Clientul are dreptul de a se opune, printr-o notificare scrisa adresata Furnizorului, colectarii datelor sale personale si de a solicita stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

10.5 Politica de confidentialitate se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client. Caractero Stil nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara Site-ului.

10.6 Furnizorul se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate, cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege in acest sens.

10.7 Brands for Kids nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal, acesta asigurandu-se de buna sa functionare cu bune diligente.

 

11. Promoții și Campanii

 

 • Brands for Kids. își stabilește propriile condiții de desfășurare a Concursurilor si Promoțiilor pe care le organizează, si le va publica pe site.
 • Numai Comenzile care respecta intru totul regulile afișate, vor fi onorate in cadrul Concursurilor si Promoțiilor, cu condiția ca acestea sa fie înregistrate / plasate in perioada de valabilitate a acestora, si in limita stocului disponibil. Indisponibilitatea Produselor va fi indicata Cumpărătorului in momentul plasării Comenzii.
 • Concursurile / Promoțiile pot fi întrerupte sau anulate in orice moment, fără notificare prealabila. Anularea / întreruperea vor opera din momentul anunțării pe site.

 

12. Comunicare electronică / Newsletter

 

12.1 Prin comunicarea datelor Clientului pe Site, Clientul isi manifesta expres acceptarea sa in sensul primirii de comunicari electronice / newsletter-e de la Furizor, transmise celui dintai prin e – mail, SMS sau apeluri telefonice. Acceptarea clientului poate fi retrasa in orice moment prin trimiterea unei notificari Furnizorului in acest sens.

12.2 Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau comunicarilor electronice nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul.

 

13. Drepturi de proprietate intelectuală și Drepturi de autor

 

13.1 Intregul Continut al site-ului www.brandsforkids.ro , indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea exclusiva a Furnizorului. Folosirea continutului fara acordul Furnizorului este interzisa, constituie contrafacere si atrage raspunderea persoanei vinovate conform prevederilor legale.

13.2 Denumirea „Brands for Kids”, cat si a brandurilor comercializate pe site (Diesel, BOSS, Calvin Klein, DKNY, GF Feree, Laura Biagiotti, Cesare Paciotti. Guess, Melania, Sarabanda, Timberlands, Koko Noko) nsub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, apartin exclusiv Furnizorului. Ele nu pot fi utilizate decat exclusiv numai cu acordul Furnizorului si numai in legatura cu serviciile Furnizorului.

13.3 Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau servicii derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.brandsforkids.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop.

13.4 In situatia in care se incalca vreuna dintre clauzele prevazute in prezentul capitol 14, Clientul sau persoana care se face responsabila de incalcare, va suporta plata unor daune interese, in conformitate cu prevederile legale.

 

14. Reglementările legale pentru soluționarea oricăror reclamații / litigii

 

14.1 Protecția consumatorului: www.anpc.ro

14.2 Orice reclamații din partea Cumpărătorilor vor fi adresate în scris la adresa contact@brandsforkids.ro pentru a putea fi rezolvate pe cale amiabilă.

14.3 Soluționarea Litigiilor Online (SOL). Conform directivei 524/2013 punem la dispozitia consumatorilor paltforma ec.europa.eu/consumers/odr/ inființată de Comisia Europeana pentru a soluționa pe care amiabilă disputele între consumator și comerciant.

 

15. Forță majoră

 

15.1 Nici una din părti nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

15.2 Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.