• Care sunt costurile de livrare?

        Livrarea normală pe teritoriul României, se va efectua în termen de 2-5 zile lucrătoare de la recepționarea comenzii. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 350 ron se va percepe o taxă de livrare de aproximativ 20 – 40 RON, în funcție de adresa de livrare.

        Produsele sunt expediate doar pe teritoriul României. Serviciul este valabil pentru toate localitățile în care compania de curierat FAN COURIER operează.

 

  • Când primesc produsele?

        De obicei livrăm comenzile în termen de 2-5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Cu toate acestea, durata livrării nu este garantată, este posibil ca în anumite cazuri livrarea să dureze mai mult. În ziua livrării, reprezentanții serviciului de curierat vor notifica cumpărătorul prin telefon sau SMS înainte de livrarea propriu-zisă.

 

  • Ce fac dacă prețul produsului s-a schimbat de la momentul plasării comenzii până la livrare?

        Produsul comandat va fi întotdeauna facturat la prețul afișat în momentul plasării comenzii.

 

  • Am comandat din greșeală un alt produs sau o mărime greșită. Ce trebuie să fac?

        Trebuie să ne informați cât mai curând posibil, în termen de 24 de ore! Vă rugăm să completați formularul de retur, explicând exact solicitarea Dumneavoastră, apoi trimiteți la contact@brandsforkids.ro. Vă rugăm să furnizați cât mai multe detalii posibil (nume, adresa, numărul articolului și numărul comenzii), indicând de asemenea noua mărime dorită. Veți putea înlocui produsul într-o perioadă de 14 zile calendaristice de la momentul recepționării comenzii Dvs.

 

  • Am alte întrebări. Cui trebuie să mă adresez?

        Ne puteți trimite un mesaj sau alege din mijloacele de contact disponibile. Sperăm că am putut răspunde tuturor întrebărilor Dvs. și vă așteptăm să reveniți curând în calitate de client satisfăcut!

 

S.C. SO&SO 2000 IMPEX SRL
Adresa: Sos. Mihai Bravu, nr. 2, sector 2, Bucure
ști

Telefon: 0723.413.644

E-mail: contact@brandsforkids.ro