1. Livrarea produselor comandate va fi făcută prin intermediul companiei de curierat FanCourier, la adresa menționată în momentul plasării comenzii.

2. Livrarea normală pe teritoriul României, se va efectua în termen de 2-5 zile lucrătoare de la recepționarea comenzii. Transportul pentru comenzile care depășesc 350 lei este gratuit. 

3. În cazul în care comanda Dvs. conține mai multe produse, este posibil ca acestea să fie livrate în mai multe tranşe. În asemenea situații, Brands for Kids va factura costurile de livrare o singura dată.

4. Vă informăm ca termenul de livrare poate fii modificat din motive independente de voința noastră, in cazuri excepționale, sau in cazuri de forță majora. Cumpărătorul are dreptul sa fie informat, precum si sa renunțe la comandă, daca nu este de acord cu noul termen de livrare comunicat de vânzător (cu excepția cazurilor de forță majora, când se aplica regulile specifice).

5. Personalul nostru procesează comenzile plasate in zilele nelucrătoare (zile libere sau sărbători legale), în ziua lucrătoare următoare. In acest caz, termenul de livrare se va calcula în mod corespunzător.

6. Mesajul tău personal, cum ar fi detalii speciale de livrare, un anumit interval orar, adresa sau puncte de reper, etc. vor fi indicate la rubrica Lasă-ne un mesaj, înainte de finalizarea comenzii sau telefonic la ‭(0723) 413 644‬.

7. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei / de către un reprezentant al companiei / organizației dvs.

8. In cazul in care nu veți fi găsit la data comunicată pentru livrare, produsele comandate se păstrează pentru un timp de 2 zile lucrătoare, data la care se va face o noua tentativa de livrare. Daca nici de aceasta data livrarea nu se poate efectua, comanda va fi anulată. In acest caz, precum și în cazul în care comanda nu se poate livra din cauza furnizării de date de contact / livrare eronate, atât cheltuielile cauzate de depozitare / expedierea tur-retur, cât și comisioanele legate de returnarea contravalorii Produsului, daca este cazul, vor fi achitate de către Cumpărător.

9. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, vei fi informat in acest sens.

Vă informăm ca puteți, de asemenea, sa ridicați produsele direct din magazinul nostru din Bucuresti Mall cu zero cost, de Luni pana Duminica, de la 10 AM la 10 PM.

  • Adresa: București Mall, etaj 2, Calea Vitan 55-59, București, 031282
  • Telefon: 0723 413 644
  • Email: contact@brandsforkids.ro