1. Garanție

        Brands for Kids acordă o perioadă de Garanție pentru produsele comercializate prin intermediul Magazinului Online, în conformitate cu prevederile legale. Garanția comercială acordată de  Brands for Kids este de 30 de zile din momentul recepționării produsului. Toate detaliile cu privire la Termenii de acordare a Garanției sunt menționate pentru fiecare produs în parte. Pentru aplicarea Garanției sunt necesare factura de cumpărare și Certificatul de garanție în original sau copii ale acestora. Orice sesizări cu privire la calitatea produselor pe perioada valabilității Garanției vor fi adresate departamentului de Relatii Clienți.

FORMULAR DE RECLAMAȚIE PRIVIND CALITATEA (PDF)

2. Politica de retur

        Potrivit dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. În termenul precizat mai sus, Cumpărătorul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris, şi poate returna produsul numai dacă acesta este în condiții perfecte pentru a putea fi revândut ca produs nou. Cumpărătorul trebuie să informeze departamentul de Relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să retuneze produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost trasnmis clientului, împreună cu formularul de mai jos. Brands for Kids va returna contravaloarea produsului/produselor repective în contul indicat de Cumpărător în formularul de retur, într-un termen maxim de 30 de zile de la primirea produsului returnat de cumpărător. Contravaloarea produselor nu se va returna in magazine ci doar in contul indicat de client in formularul de retur. 

        Puteți schimba produsul în magazinul Brands for Kids din Bucuresti Mall. Nu puteti solicita returnarea banilor în magazin! Pentru returnarea sumei sau schimbul produselor/mărimii (în cazul imposibilității de a ajunge în magazinul noastre pentru schimb), vă rugăm să respectați următoarea procedură de retur, va trebui să trimiteți produsul pe care doriți să îl returnați la următoarea adresă:

 

BRANDS FOR KIDS ROMÂNIA

București Mall, Calea Vitan 55-59, Sector 3, București 031282, et. 2

0723 413 644

 

        Formularul de denunțare unilaterală a contractului (dreapta) trebuie trimis la adresa menționată mai sus împreună cu produsul, factura în original și certificatul de garanție. Produsele trebuie să fie în stare perfectă și nepurtate (excepții făcând produsele returnate la garanție). Imediat ce primim produsul și formularul dvs. vă vom informa despre sosirea acestuia și începerea procedurilor conform acțiunilor solicitate de către dvs. Costurile livrarii vor fi suportate de client .

        Pentru mai multe detalii despre returnarea produselor vă rugăm să citiți rubrica TERMENI ȘI CONDIȚII. Returnarea sumei și schimbul de produs/mărime se vor efectua în maxim 14 de zile de la primirea coletului la adresa menționată mai sus.

        În cazul în care doriti să trimiteți un produs la garanție, vă rugăm să ne apelați la numărul 0723 413 644 sau să trimiteți un e-mail la adresa contact@brandsforkids.ro.

* Coletele fără formular vor fi tratate ca refuz!

* Produsele trebuie trimise doar prin intermediul unei firme de curierat, exceptând Poșta Română!

* Coletele trebuie trimise doar la adresa menționată mai sus. În caz contrar, coletele se vor întoarce la expeditor.

FORMULAR RETUR (PDF)